Stoppen of lid worden? Geef het door!

Binnenkort gaan de technische commissies (jeugd en senioren) aan de slag met de teamindelingen voor het seizoen 2019-2020. Zij willen bij het indelen niet voor verrassingen komen te staan, dus horen het graag als je wilt stoppen volgend seizoen. Ben je juist van plan om volgend seizoen bij MZC te gaan voetballen, dan horen we dat ook graag.

Stoppen? Voetbal jij al enige tijd niet meer, maar ben je vergeten jezelf af te melden of stop je na dit seizoen met voetballen? Stel je trainer op de hoogte én meld je officieel af via ledenadministratie@mzc11.nl om zo ook je contributie stop te zetten.

Aanmelden? Wil je volgend seizoen gaan voetballen bij MZC’11? Meld je dan alvast aan voor volgend seizoen!! Voetbal je momenteel bij een andere club, maar wil je bij MZC’11 gaan voetballen? Geef dan alvast je gegevens door aan MZC en stel je eigen vereniging op de hoogte. Klik hier voor ons aanmeldformulier. Voor eventuele vragen alvorens je aan te melden kun je onder andere contact opnemen met onze jeugdcoördinatoren, of via het bestuurslid technische zaken (senioren). Gegevens zijn terug te vinden op onze website op de pagina “Club/organisatie”.