Sebastian en Kerim zijn Pupil van de week

Zaterdag, bij de thuiswedstrijd van het eerste elftal van MZC tegen koploper Oostkapelle, zijn Sebastian Takken en Kerim Kurt aan de beurt om pupil te zijn. De jongens voetballen bij JO10-1.

Sebastian is middenvelder bij JO10-1. Hij is goed in de bal afpakken en wil nog wat extra trainen op aanvallen. Naast voetbal speelt hij graag buiten of bouwt hij met zijn Lego. Spelletjes op de playstation vindt Sebastian ook erg leuk. Hij lust heel graag pizza. Zoals jullie op de foto zien is hij fan van Ajax en Frenkie de Jong is zijn favoriete speler. Sebastian zit op Binnen de Veste en vindt gym het leukst.

Kerim staat naast Sebastian op het middenveld. Kerim is snel, kan hard schieten en ook goede slidings maken. Hij wil nog extra oefenen op links schieten. Naast voetbal speelt hij ook gitaar, zit ook op gitaarles en lust hij heel graag frietjes. Kerim zijn favoriete club is Feyenoord en zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo Hij zit op ’t Kofschip en ook hij vindt gym op school het leukst.