Cursus verenigingsscheidsrechter vanaf 7 maart bij MZC’11

De KNVB heeft onlangs gemeld dat op 7 maart a.s. de cursus verenigingsscheidsrechter bij MZC’11 van start gaat. De cursus vindt ’s avonds plaats op de volgende data: donderdag 7 maart, donderdag 28 maart, woensdag 17 april en donderdag 9 mei. Inhoudelijke informatie over de cursus is hieronder te vinden.

Voorwaarde voor deelname is dat je lid bent van een voetbalvereniging en beschikt over een praktijkbegeleider die je gedurende de cursus verenigingsscheidsrechter gaat begeleiden. De studiekosten bedragen voor individuele inschrijving: € 81,00 (inclusief digitaal cursusmateriaal). Deze kosten worden door MZC’11 vergoed onder de voorwaarde dat je na het behalen van het diploma minimaal 1 jaar voor de vereniging actief blijft als verenigingsscheidsrechter.

Inschrijven voor de cursus is nog altijd mogelijk, klik daarvoor hier

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Hans Quaars (Hans.Quaars@knvb.nl) . Mocht het inschrijven via de link overigens niet lukken (of heb je andere vragen), stuur dan een mailtje naar Lennaert de Looze via scheidsrechters@mzc11.nl. Aarzel niet en schrijf in!

Overigens zijn we ook nog op zoek naar enkele mensen die enige ervaring als scheidsrechter hebben en die het leuk vinden om een deelnemer aan de cursus te begeleiden. Dat betekent dat je enkele malen een wedstrijd van een deelnemer bekijkt en hem/haar feedback geeft over het optreden als scheidsrechter. Ben je hierin geïnteresseerd of heb je hier vragen over, neem dan even contact op met Lennaert de Looze via bovenstaand mailadres.