Driekleur Verzekeringen sponsor wedstrijdbal

De wedstrijdbal voor de wedstrijd MZC 1 tegen Nieuwdorp 1 (zaterdag 15 december 14.30 uur) wordt gesponsord door Driekleur Verzekeringen.

Driekleur Verzekeringen is ontstaan door het samenvoegen van verschillende onafhankelijke regionale assurantiekantoren in Zeeland. Hiermee gaat de oorsprong terug tot in de jaren veertig van de vorige eeuw. Sinds 2013 draagt de organisatie ook haar diensten uit in West-Brabant en sinds maart 2014 is driekleur Verzekeringen ook te vinden in Zuid-Holland. Hiermee wordt een bereik van inmiddels zes vestigingen te Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen en Zierikzee gerealiseerd.

Driekleur Verzekeringen adviseert haar klanten op het gebied van financiële dienstverlening en bemiddelt in de adviezen die daar uit voortvloeien. Dit kan op het gebied van Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen, Pensioenen, Hypotheken en aanverwante financiële producten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Benieuwd of Driekleur Verzekeringen ook iets voor u kan betekenen? Klik op onderstaande afbeelding, bezoek de website én bekijk de mogelijkheden.

Ook graag eens een wedstrijdbal sponsoren? Of liever een andere vorm van sponsoring? Neem contact op met sponsorcommissie, voor info kijk hier.