Opleiding tot verenigingsscheidsrechter

Heb je belangstelling voor een opleiding tot verenigingsscheidsrechter? Meld je dan nu aan!

Er worden de komende periode namelijk drie opleidingen voor verenigingsscheidsrechter gestart in Zeeland en West-Brabant:

  • Middelburg e.o.
  • Terneuzen e.o.
  • Welberg.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de KNVB-site:
https://www.knvb.nl/nieuws/assist-scheidsrechters/assist-scheidsrechters/50434/meld-je-aan-voor-de-arbitrageopleidingen.
De data worden bekend zodra er genoeg aanmeldingen zijn om met een opleiding te starten.

Voorwaarde van deelname is dat je lid bent van een voetbalvereniging en beschikt over een praktijkbegeleider die je gedurende de opleiding verenigingsscheidsrechter gaat begeleiden. De studiekosten bedragen voor individuele inschrijving: € 81,00 (inclusief digitaal cursusmateriaal). Deze kosten worden door MZC’11 vergoed onder de voorwaarde dat je na het behalen van het diploma minimaal 1 jaar voor de vereniging actief blijft als verenigingsscheidsrechter.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Hans Quaars (Hans.Quaars@knvb.nl)

Mocht het aanmelden via deze link overigens niet lukken (of heb je andere vragen), stuur dan een mailtje naar Lennaert de Looze via scheidsrechters@mzc11.nl. Er zijn inmiddels enkele mensen die hebben aangegeven dat ze deze opleiding willen gaan volgen, maar dat mogen er natuurlijk meer worden!