MZC’11 Club van de Week op VoetbalJournaal Online

VoetbalJournaal is dé plek voor het laatste amateurvoetbalnieuws en leuke filmpjes uit het Nederlandse amateurvoetbal. Het VoetbalJournaal maakt geen onderscheid in club, geslacht of niveau.

De Voetbalkrant
Het VoetbalJournaal brengt al sinds 2006 in meer dan 28 regio’s en ongeveer 500 clubs, twee keer per jaar, dé regionale amateurvoetbalkrant uit. In deze krant worden achtergronden en verrichtingen van de amateurvoetbalverenigingen geplaatst. Elke betrokken vereniging heeft een eigen redactionele pagina met interviews met onder andere spelers, trainers, bestuurders, jeugdspelers, dames, vrijwilligers en andere belanghebbenden. Het is een echte krant voor én door voetballers. Elk halfjaar worden huis-aan-huis 1.2 miljoen huishoudens bereikt met de verschillende edities.

Het VoetbalJournaal Online
Op de website staan de digitale versies van de voetbalkrant, de nieuwsfeed en het videoplatform centraal. Zo kun je op je gemak het laatste voetbalnieuws lezen en genieten van de leukste, mooiste en meest humoristische filmpjes uit het Nederlandse amateurvoetbal.

Club van de Week
Club van de Week is een terugkerend item op voetbaljournaal.com, en in deze keer is MZC’11 de Club van de Week. Deze week zullen er meerdere interviews worden afgenomen met betrokkenen bij de club. In deze interviews zullen de betrokkenen meer vertellen over o.a. hun rol binnen de club, hoe ze bij MZC’11 betrokken zijn geraakt, het afgelopen seizoen en uiteraard wordt er ook vooruitgeblikt op het aankomende seizoen.

 

 

Via naaststaande button komt u op de website van VoetbalJournaal, en kunt u de interviews bekijken.