Voetbalsters gezocht!

De dames en meiden afdeling is al jaren een van de grootste damesafdelingen binnen het Zeeuwse voetbal. Momenteel zijn er 5 dames en meiden teams actief in verschillende competities, zo is er voor elk niveau wat wils. Om ook aankomend seizoen weer met deze teams door te kunnen gaan zouden we nog wel wat extra speelsters kunnen gebruiken, vooral in de dames afdeling is er nog ruimte. Maar ook in alle andere leeftijdcategorien is elke aanvulling welkom, of je nu beginner in de jeugd bent of al jaren voetbal ervaring hebt maakt niet uit. Hierbij nodigen wij dan ook alle dames en meiden vanaf 11 jaar uit om eens een proeftraining te komen meedoen om te zien hoe gezellig en leuk het is, jonger mag ook vanaf 6 jaar maar dan wordt er nog gezamenlijk met de jongens gevoetbald.

MZC’11 beschikt over een uitstekende accommodatie met 5 wedstrijdvelden waarvan 1 kunstgrasveld en een trainingsveld, hierdoor kan er altijd getraind worden weer of geen weer. Daarnaast is de technische staf voor zowel VR1 en VR2 compleet voor aankomend seizoen en voor de jeugdteams zo goed als compleet.

Op dit moment komen onze teams uit in de volgende competities en zoals het er nu naar uitziet zullen deze teams ook volgend seizoen in deze klassen actief zijn:

VR1 – 3e klasse

VR2 – 4e klasse

MO17-1 – Hoofdklasse/1e klasse

MO17-2 – 2e klasse

MO13-1 – 2e klasse

Trainingsavonden zijn maandag en woensdag:

VR1-VR2 20.00uur tot 21.30uur

jeugdteams 18.30uur tot 20.00uur

Voor extra informatie kun je contact opnemen met de coordinator voor het dames en meiden voetbal Yuri Vogelzang 06-13452866 of yurivogelzang@msn.com. Het algemene email adres van MZC’11 mag ook natuurlijk info@mzc11.nl