Twee spelers uit JO11-2 komende zaterdag Pupil van de week

Twee spelers met de zelfde voornaam zullen deze zaterdag hun debuut maken als Pupil van de week. Sem Smid en Sem Wasserman. Ze nemen deel aan de warming-up, zullen als eerste op de keeper van tegenstander SSV’65 schieten en een leuk cadeau ontvangen. Tijdens de wedstrijd nemen ze plaats in de dug-out om de spelers van ons eerste elftal aan te moedigen en de verrichtingen van de hoofdtrainer van dichtbij te aanschouwen.

MZC’11 1 – SSV’65 1 start om 14.30 uur op het hoofdveld.

Sem Smid speelt bij JO11-2 en is daar linkshalf, maar hij is ook voor en achter inzetbaar.
Hij ziet altijd goed wie er vrij staat en aanspeelbaar is, op zijn schot wil hij graag nog wat oefenen. Naast voetbal gaat hij ook graag steppen op de skatebaan. Pannenkoeken behoren tot zijn lievelingseten.
Sem’s favoriete speler is Lionel Messi en Sem hoopt dat Feyenoord kampioen gaat worden.
Sem is leerling op de St. Willibrordusschool en hij vindt gym het leukste vak.

Sem Wasserman is ook speler in JO11-2 en is daar middenvelder.
Hij wil nog oefenen op het hoog houden van de bal, maar is al goed in afstand schieten en samenspel. Naast voetbal gaat hij graag mountainbiken of gamen, en hij lust frietjes. Ook Sem hoopt dat Feyenoord weer kampioen zal worden en heeft als favoriete speler Steven Berghuis. Deze Sem is leerling op Binnen de Veste en zijn lievelingsvak is rekenen.