Behaal spelregelbewijs in de winterstop

 

Voetbal MasterzIn het seizoen 2014/2015 heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd, één van de maatregelen uit het actieplan “Tegen geweld, voor sportiviteit”. Een spelregelbewijs maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in (én begrip voor) beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Alle spelers uit het geboortejaar 2001 zijn verplicht dit seizoen hun Spelregelbewijs te halen. Dit is een toets, welke je op internet kunt maken, met daarin enkele vragen over de spelregels van het voetbal. Na een aantal levels met vragen, die je moet doorlopen, komt er een eindtoets. Als je die behaalt heb je het Spelregelbewijs voor de rest van je leven in de pocket!!

De winterstop is een uitgelezen kans om het spelregelbewijs te halen. Ga naar www.voetbalmasterz.nl/spelregelbewijs/, activeer je account met de code die je eerder dit seizoen reeds ontvangen hebt en maak die toets. Het zou mooi zijn als iedereen zijn spelregelbewijs in de winterstop gaat halen.

Help elkaar gerust! Organiseer een avond om gezamenlijk de toets af te leggen, misschien wil je trainer wel een trainingsavond benutten om de toets met jullie af te leggen…
Maar zorg dat het spelregelbewijs gehaald wordt, want zonder loop je kans volgend seizoen niet te mogen spelen!

Heb je nog vragen, of wil je nogmaals je activatiecode ontvangen? Dat kan via ledenadministratie@mzc11.nl