Aftreden voorzitter

Langs deze weg wil ik mijn aftreden als voorzitter van de s.v. MZC’11 bekend maken.

Na een overleg met het bestuur zijn we helaas tot de conclusie gekomen dat onze meningen te divers zijn om samen verder te gaan. Hierbij zou de geloofwaardigheid van een eenduidig bestuur in het geding kunnen komen.

Na ruim twee jaar zeer intensief en constructief te hebben samengewerkt kunnen wij gelukkig wel concluderen dat we de vereniging samen op een hoger plan hebben neergezet. Dat was uiteindelijk ook onze doelstelling toen het huidige bestuur twee jaar geleden gezamenlijk van start ging.

De vereniging staat er op dit moment uitstekend voor, een prachtige accommodatie, een club fantastische vrijwilligers en een financieel gezonde positie. Het ontbreekt de vereniging dus aan niets voor een mooie toekomst.

Afsluitend wil ik dan ook iedereen hartelijk danken voor de fijne samenwerking en heel veel succes wensen.

Mede namens het bestuur van s.v. MZC’11,

Niels Meintema   

 NIELS M 6