Feestweekend bij MZC

Afgelopen weekend was het gezellig druk bij MZC.
Eerst was er vrijdag het enorm drukbezette Rabobank bedrijven toernooi met maar liefst 48 teams. Het weer werkte goed mee en alle teams hebben lekker kunnen voetballen mede door de fantastische organisatie.
Het is een goede gewoonte om bij het bedrijven toernooi een bedrag aan een goed doel te schenken. Dit jaar is Manege Balans als goed doel uitgekozen. Zij mochten aan het einde van het toernooi uit handen van Janine Heijboer (commerciële zaken bij MZC) een mooie cheque ontvangen van € 500,00.

Om te benadrukken dat het toernooi vooral een sportief toernooi is, werden de ploegen door de scheidsrechters beoordeeld op sportiviteit. Aan de meest sportieve ploeg werd een mooie beker uitgereikt en die was dit jaar voor het team van SMWO.
Na afloop werd de 3e helft “gespeeld” en werd er op de muziek van DJ Sven nog een aardig feestje gevierd.

 

IMG_8563_DxOIMG_8606_DxO

IMG_8515_DxOIMG_8911_DxO

IMG_9044_DxOIMG_9080_DxOIMG_9064_DxOIMG_9053_DxO

 

Na dit mooie feestje, wat niet vroeg klaar was, stonden veel van onze vrijwilligers zaterdagmorgen al weer vroeg klaar voor de clubdag. Overdag waren er onderlinge voetbalwedstrijden waarbij sommige teams tegen de ouders speelden en in de E-categorie deed er zelfs een compleet ouderteam mee in de poule. Voor de kinderen was het natuurlijk geweldig om tegen papa of mama te voetballen. Maar waarschijnlijk was het voor de ouders zeker net zo leuk.
’s Avonds was er een barbecue met heerlijk vlees van onze sponsor Ornée Bolier.

Maar voor de barbecue startte werden Toon van Tiggelhoven en Rinus van der Neut in het zonnetje gezet, zij werden benoemd tot erelid van MZC.
Toon en Rinus zetten zich allebei al jaren in voor MZC, maar daarvoor allebei ook al voor de beide fusieverenigingen.

Tegen acht uur betrad de CIA Coverband het podium en met verschillende soorten muziek maakten zij er nog een gezellig feestje van waarbij volop gedanst en mee gezongen werd.
Deze twee dagen zouden niet mogelijk zijn zonder de inzet van ontzettend veel vrijwilligers. Allemaal ontzettend bedankt voor jullie geweldige inzet!

Hieronder een aantal foto’s van deze dagen. Er zijn er natuurlijk heel veel meer gemaakt. Klik hier voor al die andere leuke foto’s!

 

IMG_9042_DxO