Nieuwjaarstoernooi MZC’11 – 09-01-2016

Op vrijdagavond 9 januari is voor de D’s, C’s  en B’s weer een nieuwjaarstoernooi georganiseerd bij sportblok Laco. De opkomst was goed, er waren zo’n 90 deelnemers, zowel jongens als meisjes. Bij aanvang van het toernooi werden alle deelnemers verdeeld over 8 teams: Bayern Munchen, PEC Zwolle, Paris Saint Germain, Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Southampton en Chelsea.

Ieder team heeft 3 wedstrijden van 13 minuten kunnen spelen. De wedstrijden werden met strakke hand geleid door Ralph van Ranshuijsen en Luuk van Vossen. De puntentelling werd nauwgezet in de gaten gehouden door Toine Tiggelman en Roy Snijders.
Tussendoor was er tijd om wat te drinken en later op de avond werden er nog lekkere snackjes geserveerd. Ook het publiek mocht hier van meegenieten.
Het winnende team was PEC Zwolle, een goede tweede plaats was er voor Bayern München en op de derde plaats eindigde Real Madrid.
En natuurlijk wordt iedereen bedankt die mee heeft geholpen hier weer een geslaagde avond van te maken.

IMG_1664 IMG_1549

Zie deze link voor alle foto’s.