MZC F2 sluit competitie winnend af!

Afgelopen zaterdag vertrokken we al om 7.30 vanaf het sportveld richting Sint Annaland om het daar op te nemen tegen de plaatselijke trots WHS F1.
Het vroege tijdstip heeft trouwens zo zijn voordelen, want het is nog nooit zo rustig geweest op de achterbank, waar normaal gesproken de tent wordt afgebroken.

Het was alweer de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. We wilden dus graag winnen, ook omdat de verliezer van deze wedstrijd als laatste zou eindigen.
We begonnen in een 1-2-3-1- opstelling met Tommie op de goal, Dani en Vinny als verdedigers, op het middenveld Sem, Ted, Stefan en voorin Mex.
Aaron en Marijn begonnen op de bank.

We starten furieus met veel agressie en voordat WHS het in de gaten had lag de bal al bij hun in het mandje. Mex ging er met de bal vandoor en rondde koelbloedig af. De tegenstander werd vervolgens iets sterker, maar de verdediging stond vandaag als een huis. Tommie ranselde alles uit zijn doel en Dani was vandaag echt een rots in de branding. Vinny (onze Speedy Gonzales) was vandaag ook weer over al te vinden op het veld.

Na goed doorzetten van Aaron bezorgde hij halverwege de eerste helft de bal bij Mex. Zij passeerde een tegenstander en schoot de bal keurig in het hoekje langs de keeper. Maar de honger van F2 was nog niet gestild. Sem veroverde de bal op het middenveld, speelde goed over naar Mex en toen was het 0-3. Wat een luxe!

Vervolgens was het rust en in de kleedkamer werd nog net niet de polonaise gelopen. Als dat maar goed gaat.. Ondanks de waarschuwingen in de rust, dachten we al gewonnen te hebben. Zo werd het al snel 1-3 en zelfs 2-3. Iedereen begon hem al behoorlijk te knijpen..Maar gelukkig scoorde Mex een paar minuten voor tijd de bevrijdende 2-4. Dit was ook de eindstand. Iedereen blij en alle voorgaande nederlagen waren in 1 klap vergeten.