D4 toont twee gezichten

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd MZC’11 D4 – Luctor’88 D2 op het programma. MZC wist dat het aan de bak moest want koploper Luctor’88 D2 had tot dan toe alle wedstrijden gewonnen. Voor MZC was het dus dé kans om weer op gelijke hoogte met hun tegenstander te komen. Helaas waren er een paar spelers ziek, maar gelukkig werd D4 gesteund door Philip (D2) en Glenn (E1).

Na de aftrap was het al snel zichtbaar waarom Luctor tot dan toe alle wedstrijden gewonnen had, MZC speelde erg slap en kwam de eerste helft nauwelijks van haar eigen helft. Gelukkig was keeper Jaimy een aantal keer erg alert bij de aanvallen van Luctor. Toch kwam MZC’11 D4 op voorsprong, de bal belandde over de verdediging van Luctor en Christon liet na een sprint vanaf de middellijn alle verdedigers achter zich en rondde ook nog eens goed af. Helaas veranderde het speelbeeld na dit doelpunt niet en scoorde Luctor’88 D2 vlak voor rust de terechte 1-1 uit een hoekschop.
Na rust stond er een veel scherper MZC in het veld en MZC kreeg zowaar de overhand in de wedstrijd, nadat er de tweede helft over en weer een aantal kansen waren gemist was het vlak voor tijd weer Christon die zijn snelheid liet zien en scoorde 1 op 1 met de keeper de bevrijdende 2-1 voor MZC.