MZC MD1 treft Terheijden MD1 in halve bekerfinale

Op zaterdag 23 mei speelt MD1 de halve finale van de beker in en tegen Terheijden MD1. De aftrap is om 11.00 uur. Terheijden wist zich te plaatsen voor de halve finale door in de 1e ronde af te rekenen met SSC’65 (9-1), SC ’t Zand (11-0) en Madese Boys (4-3). In de 2e en 3e ronde rekende Terheijden af met Nieuwkuijk (2-2 wnp) en Virtus (7-0). Deze cijfers vertellen ons dat Terheijden een makkelijk scorende ploeg is en dat het geen gemakkelijke wedstrijd zal worden.

MZC’11 MD1 trof in de eerste ronde SJO Prinseland (5-3) en Bevelanders (3-0); daarna werd er in de 2e ronde bij ODIO (1-5) gewonnen en vervolgens de kraker in de 3e ronde thuis tegen Yerseke (2-1 winst). MZC’11 is de enig overgebleven Zeeuwse ploeg.

Hopelijk gaat het onze meiden lukken een echte bekerstunt neer te zetten en de finale te halen. Deze meiden zullen het gaan moeten doen voor ons: Yara Tolhoek, Ninah van der Vliet, Nienke in ’t Anker, Isabel de Broekert, Myrthe Soeters, Anouk Koster, Veerle van de Vijver, Kim Bouterse, Elaine Fertoute, Gerlieze Schot, Leila Kordic, Lynn van Splunder, Carolijn Visser, Kris Papeveld en Indy Kristalijn.

MD1 20150225_202251