Opruiming van gevonden voorwerpen

Aanstaande zaterdag (28 maart) en de zaterdag daarop (4 april) zullen gevonden kleding en voorwerpen uitgestald staan in het wedstrijdsecretariaat (voorheen de Mevo-kantine). Van 9.00 tot 12.00 uur kunnen mensen die iets kwijt zijn, kijken of dat erbij ligt. Het gaat om spullen die over meerdere jaren zijn gevonden. MZC vindt het hoog tijd een en ander op te ruimen.

Inmiddels zijn al diverse spullen terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaar, doordat er bijvoorbeeld een naam in een jasje stond.

In de toekomst kun je, als je iets verloren hebt, op zaterdag terecht bij het wedstrijdsecretariaat om te kijken of wat je verloren bent, gevonden is. En andersom geldt dat ook: als je iets gevonden hebt, kun je dit geven aan één van de vrijwilligers bij het clubhuis, of loop het wedstrijdsecretariaat binnen om het af te geven.

gevonden voorwerpen2