Even voorstellen… Rory Verstraeten

Op deze website stellen wij in diverse afleveringen het nieuwe bestuur voor. We trappen af met de meest onbekende: Rory Verstraeten. Nadat een vijftal bestuursleden tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering (BALV) waren gekozen, werd niet veel later bekend dat Rory het penningmeesterschap op zich zou nemen. Om hem daadwerkelijk toe te voegen tot het dagelijks bestuur, zal het bestuur binnenkort een nieuwe BALV uitschrijven.

Verstraeten_Rory

Allereerst welkom bij de club! Hoe ben je bij MZC in beeld geraakt?

Ik ben benaderd door Saskia van Velthoven, lid van de sponsorcommissie. Ze vertelde me dat de vereniging nog op zoek was naar een penningmeester en moest daarbij aan mij denken. Vervolgens had ik een verkennend gesprek met het nieuwe bestuur. En daardoor ben ik enthousiast geraakt!”

 

Kun je je kort even voorstellen?

“Ik ben 31 jaar (op 30 april wordt Rory 32 jaar, red.), werk als accountant bij WEA en ben getrouwd met Astrid.”

 

Wat is je voetbal- cq. sportverleden?

Ik kom oorspronkelijk uit Hoofdplaat en ik heb in mijn jeugd gevoetbald bij v.v. Hoofdplaat. Ook als senior ben ik nog een tijdje actief geweest in het 2e elftal totdat dit niet meer te combineren was met mijn werk en studie. Toch wilde ik graag blijven sporten en ben ik gaan tennissen. Eerst bij TC SJEF in Aardenburg, later in Nieuwerkerk, en sinds 2 jaar tennis ik in Zierikzee. Bij LTC Zierikzee.”

 

Hoe kijk je tegen sportvereniging MZC aan?

“MZC is een mooie, actieve vereniging die draaiende wordt gehouden door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn continu bezig om de vereniging op de kaart te zetten en daar doe ik graag aan mee.”

 

Wat worden de eerste stappen die je wilt zetten als bestuurslid?

“Samen met de rest van het bestuur zorgen voor transparantie, open communicatie tussen de verschillende commissies en zorgen dat iedereen duidelijk weet waar wij als bestuur voor staan. Ik wil graag mijn bijdrage leveren op het financieel vlak en ervoor zorgen dat de vereniging de komende jaren er financieel gezien gereed voor is.”

 

Wat zou je over een paar jaar bereikt willen hebben met MZC?

Dat er dan nog steeds sprake is van een gezonde financiële club, met een prachtig kunstgrasveld. Daarnaast hoop ik sportief gezien dat de teams van MZC zich verder blijven ontwikkelen en dat er nog steeds voldoende animo en aanwas is van zowel (jeugd)spelers, als vrijwilligers.”

 

Nog een slotopmerking?

“Met een positieve blik vooruit kijken en met z’n allen voor het clubbelang gaan!”

 

Mailadres Rory: penningmeester@mzc11.nl