Bedrijventoernooi op 29 mei

Na het enorme succes van vorig jaar organiseert MZC ook dit jaar weer een bedrijventoernooi en wel op vrijdagavond 29 mei. De uitnodiging is nog maar net de deur uit en inmiddels hebben zich al 15 bedrijven aangemeld. In totaal is er plaats voor 40 teams. Uiteraard zou het leuk zijn als ook nieuwe bedrijven zich voor deze editie aanmelden.

De wedstrijden worden gespeeld op een half veld met 6 spelers en een doelman. We hanteren de KNVB-regels en de wedstrijden zullen onder neutrale leiding staan. Uiteraard zijn ook damesteams van harte welkom. Aan de hand van de resultaten van vorig jaar zullen wij proberen de teams zo gelijkwaardig mogelijk in te delen, maar gezelligheid staat voorop.

De mogelijkheid voor een tweede team komt pas als op 10 april het toernooi nog niet vol is. Deelnamekosten zijn 25,– euro per team.

Geïnteresseerde bedrijven dienen zich vóór 10 april aanstaande in te schrijven bij Leo Fonteine: lfonteine@zeelandnet.nl of bel 0111-416203.

Reageer snel, want vol is vol! Twee weken voor het toernooi ontvangen deelnemers een programmaboekje in de bus.