VRIJWILLIGERS & VACATURES

Onze Sportvereniging MZC’11 kan niet zonder vrijwilligers. Toch is het niet eenvoudig om steeds weer voldoende vrijwilligers te vinden om alle taken in onze vereniging te laten verrichten.

Gelukkig zijn al veel vrijwilligers bereid zich voor onze club in te zetten. Het is namelijk ook hartstikke leuk om met elkaar in een gezellige sfeer dingen voor elkaar te krijgen. Klein of groot, elke bijdrage telt!

Om de inzet voor iedereen draagbaar te houden en in te passen in ieders agenda, moeten we de taken verdelen. Meer vrijwilligers geeft meer stabiliteit voor de toekomst.

OPENSTAANDE VACATURES:

Wedstrijdsecretaris algemeen/senioren

Vrijwilliger entree

Gastvrouw/gastheer bestuurskamer

Assistent-scheidsrechter JO17-1

Ondersteuning Materiaalbeheer
Ondersteuning materiaalbeheer houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de innames en uitgiftes van alle kleding van de vereniging. Voornamelijk aan het begin en eind van het seizoen maar ook bijvoorbeeld als er tussendoor nieuwe spullen zijn besteld. Tijdsbesteding materiaalbeheerder: projectmatig en in overleg. Contact Wilma Kodde of Rob Droppert (06-20351270) facilitairezaken@mzc11.nl

Scorebord bediende
Als scorebord bediende ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van het scorebord tijdens de wedstrijden van VR1, JO19-1, JO17-1 of JO15-1. We zoeken naar personen die altijd bij deze thuiswedstrijden aanwezig zijn. Tevens is er de mogelijkheid om de warming up en pauzes van muziek te voorzien. Aanmelden kan per team maar voor meerdere teams is uiteraard ook mogelijk.
Tijdsbesteding: +/- 2 uur per 2 weken (iedere thuiswedstrijd van een team) Contact  vrijwilligers@mzc11.nl of Ronald Hoek jeugdzaken@mzc11.nl

Naast bovenstaande vacatures zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Denkt u iets te kunnen betekenen voor onze vereniging neem dan gerust contact op.

LAAT ONZE LEEUW NIET IN Z’N HEMPIE STAAN! #DOESMEE

logo-mzc11