Even voorstellen (5) …

Net als voor het vorige seizoen, stellen we ook voor het begin van het nieuwe seizoen de spelers en staf van de eerste selectie voor. Alhoewel voorstellen? Dat geldt uiteraard alleen voor de nieuwe spelers/stafleden. Met de bekende spelers/stafleden zullen we nader kennismaken.

In de vijfde “aflevering” komen Dominique Duine, Kyle van Tiggelhoven en onze hoofdtrainer Harro Hazelaar aan het woord.

Harro heeft geen bijnaam, Dominique wordt ook wel “Do” genoemd en Kyle wordt niet vaak bij zijn bijnaam genoemd, maar soms hoort hij wel “Kylie” of “Tiggel”. Kyle eet het liefst een “mooie Côte de Boeuf van de BBQ”, terwijl Harro het liefst friet met biefstuk en champignons eet. Dominique z’n favoriete eten is Thaise kip Siam.

Harro Hazelaar

Alle drie de heren kiezen Messi boven Ronaldo al zegt Harro het wel heel knap te vinden wat Ronaldo op zijn leeftijd nog laat zien.

Harro kan je wakker maken voor een mooie pot voetbal, terwijl Kyle zijn bed uitkomt voor een potje padel. Dominique is wakker te maken voor een wedstrijd van Feyenoord. Een zonvakantie staat bovenaan het lijstje van Dominique, Kyle kiest 100% voor wintersport en Harro kiest allebei de vakanties, waarbij de wintersportvakantie echt een gezinsvakantie is.

Op de vraag op welke positie MZC’11 dit komende seizoen eindigt zegt onze hoofdtrainer dat “we aan onze stand verplicht zijn om in de top 3 te eindigen”. Ook Kyle denkt top 3 terwijl Dominique denkt dat MZC’11 eerste wordt.

Dominique Duine

Als Kyle op een onbewoond eiland zou zitten, neemt hij een muziekbox mee (“maken we er maar een feest van”), Harro neemt uiteraard een voetbal mee en ook Dominique kiest daarvoor.

Dominique zou graag een keer met Quinten Timber willen spelen (ook al zit hij door een blessure niet bij Oranje) en Kyle gaat voor Frenkie de Jong. Harro zou het liefst een keer met Johan Cruijff willen samenwerken, maar dat is helaas niet meer mogelijk. Als nummer 2 staat Pep Guardiola op het lijstje van Harro.

Kyle van Tiggelhoven (uiterst rechts) met van links naar rechts broertje Ryan, neefje Jerre, opa Toon en nichtje Fleur

Kyle speelt het liefst op zwarte voetbalschoenen, al heeft hij zowaar nu een keer gekleurde, op de nummer 8 positie. Dominique voetbalt al zijn hele voetballeven op gekleurde voetbalschoenen en op de vraag wat zijn favoriete positie is, antwoordt Dominique “centrale middenvelder of verdedigende middenvelder”.

Tot zover de vijfde aflevering van “Even voorstellen …”. Graag tot aflevering 6.