Even voorstellen (4) …

Net als voor het vorige seizoen, stellen we ook voor het begin van het nieuwe seizoen de spelers en staf van de eerste selectie voor. Alhoewel voorstellen? Dat geldt uiteraard alleen voor de nieuwe spelers/stafleden. Met de bekende spelers/stafleden zullen we nader kennismaken.

In de vierde “aflevering” komen Robin Dekker, Sem van Gent en Ingmar Quist aan het woord.

Voor een bezoek aan een thuiswedstrijd van Feyenoord kan je Robin wakker maken. Ingmar kiest voor een dagje uit met zijn kids en Sem komt zijn bed uit voor een avondje stappen met vrienden.

Sem speelt het liefst aanvallend op het middenveld, terwijl Ingmar zijn favoriete positie de nummer 9 positie is. Robin (die net als Sem dit seizoen aansluit bij de eerste selectie) is keeper. Sem zie je spelen op gekleurde voetbalschoenen en ook Robin kiest voor de gekleurde variant. Ingmar koos (“vroeger”) voor gekleurde voetbalschoenen, maar naar eigen zeggen is die tijd geweest en speelt hij tegenwoordig op zwarte exemplaren.

Robin Dekker

Ingmar neemt een kratje bier mee als hij op een onbewoond eiland zit, terwijl Sem en Robin kiezen voor een voetbal. Sem heeft nog niet echt een bijnaam, maar denkt dat die nog wel komt. Robin wordt “Bulls eye” of “Bulls eye Dekker” genoemd en Ingmar staat ook bekend als “Quistje”.

Robin en Sem kiezen voor een zonvakantie, maar Ingmar gaat liever naar de sneeuw voor een wintersportvakantie.

Ingmar Quist

Robin zou wel een keer willen spelen met Feyenoord sluitpost Justin Bijlow, Sem zou wel eens willen trainen met Memphis Depay en Ingmar kiest voor Frenkie de Jong. Het favoriete eten van Ingmar is een soepje vooraf en daarna kipsaté. Bij Sem staat pasta op het menu en Robin kiest net als Sem voor een lekkere pasta.

Robin en Ingmar kiezen voor Messi, terwijl Sem “Ronaldo uiteraard” antwoordt als de hoofdpersonen van deze aflevering moeten kiezen tussen Messi of Ronaldo.

Sem van Gent

Op de vraag op welke plaats MZC’11 dit komende seizoen eindigt, denkt Sem dat MZC’11 op de eerste plaats eindigt. Ook Ingmar denkt dat MZC’11 kampioen wordt. Robin is wat voorzichtiger in zijn antwoord en denkt dat MZC’11 “in de bovenste regionen van de ranglijst” eindigt.

Tot zover de vierde aflevering van “Even voorstellen …”. Graag tot aflevering 5.