Even voorstellen (3) …

Net als voor het vorige seizoen, stellen we ook voor het begin van het nieuwe seizoen de spelers en staf van de eerste selectie voor. Alhoewel voorstellen? Dat geldt uiteraard alleen voor de nieuwe spelers/stafleden. Met de bekende spelers/stafleden zullen we nader kennismaken.

In de derde “aflevering” komen Mike Bakker, Sander van Vossen en René van den Hummel aan het woord.

Alle drie de heren kiezen voor een zonvakantie in plaats van een wintersportvakantie. Voor een vakantie naar een warm land kan je Mike ook wakker maken, Sander kan je wakker maken voor kaarten voor een Wimbledon finale en René is duidelijk in zijn antwoord. “Ze hebben me op mijn werk 20 jaar lang ’s nachts wakker gemaakt om anderen te helpen …. laat me nu maar lekker liggen!”

Mike Bakker

René en Sander kiezen voor Ronaldo, terwijl Mike kiest voor Messi. Onze keeper speelt op zwarte voetbalschoenen en Sander zie je ook op het veld met zwarte voetbalschoenen aan z’n voeten.

“Humpie” is de bijnaam van René, terwijl Mike al sinds de basisschool “Bakker” genoemd wordt. Sander luistert ook naar “Danny” een bijnaam die hij gekregen heeft bij het zaalvoetbal.

Volgens Sander en Mike eindigt MZC’11 op de eerste plaats. René durft de eerste plaats niet meer te voorspellen, maar toch …

Hummel macaroni naar geheim familierecept is het favoriete eten van René. Sander vindt biefstuk met jachtsaus, gebakken aardappelen en een salade lekker en paella is het favoriete eten van Mike. Hij heeft mazzel zegt hij, dat hij een Spaanse kant in de familie heeft, zodat zijn moeder zelf paella kan maken.

René van den Hummel

Als keeper zou Mike wel eens met Nederlandse Elftal keeper Bart Verbruggen willen trainen, terwijl Sander kiest voor Oranje-verdediger Nathan Aké.

Als de hoofdpersonen van deze aflevering op een onbewoond eiland zouden zitten, zou Sander z’n laptop meenemen. Mike zou z’n vishengel meenemen om lekker de hele dag te vissen en René neemt zijn oude en vertrouwde twee rolletjes Dextro mee.

Sander van Vossen

Sander speelt het liefs als linksbuiten of als spits en Mike is niet voor niets keeper geworden.

Tot zover de derde “aflevering”. Graag tot aflevering 4!