Mix/familietoernooi van zaterdag 8 juni jl.

Zaterdag 8 juni jl. was er weer een mix/familietoernooi georganiseerd bij MZC’11. Er deden 15 teams mee, zodat we 2 poules met vooral families konden maken in de leeftijden van 3 tot 74 jaar. De 3e poule bestond uit jongeren tussen 12 en 25 jaar.

Er waren spannende wedstrijden waarbij gestreden werd om de punten.

Na de poule wedstrijden waren er nog 2 halve finales en een finale. De finale ging tussen de familie Schot en FC Kraak. FC Kraak won uiteindelijk deze wedstrijd door penalty’s. Zij kregen een heerlijke taart voor de winst.

Een kleinere taart was er voor de familie Schot als verliezend finalist. De prijs voor de leukste outfit hebben we gewijzigd in een prijs voor de pechvogels. Deze prijs ging naar FC Bal op ’t dak, omdat zij de jongsten in de poule waren waarbij zij als 12-13 jarigen moesten voetballen tegen jongens/meiden van 18-25. Daarnaast was er ook nog een discutabel moment in de wedstrijd geweest, waarbij het leek dat er een doelpunt was, maar deze niet geteld was.

Verder was er nog een prijsje voor het team ‘de 3 generaties’ met de jongste telg van 3 jaar. Deze kleinste en jongste deelnemer voetbalde fanatiek mee, soms aan de hand van mama of papa of bij iemand op de nek. Alle deelnemers kregen aan het eind een ijsje en konden zich ook nog vermaken met bubble voetbal.

Al met al een geslaagde dag aan het eind van een mooi voetbalseizoen. Kees Bin heeft hier weer een mooie reportage van gemaakt.

Meer foto’s:

Mix/Familietoernooi van 8 juni 2024