Goed nieuws voor voetbalfans!

Als u graag voetbal kijkt, dan heeft DELTA goed nieuws: Met Ziggo Sport Free kunt u komend seizoen bij DELTA alle live-wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Champions League, Europa League en Conference League gratis volgen. Maar ook de drie finales van de UEFA Champions League, Europa League en Conference League. Inclusief de voor- en nabeschouwingen.

Voetbal kijken bij DELTA via Ziggo Sport

U heeft ’t vast wel gehoord of gelezen, maar Ziggo Sport heeft de exclusieve rechten van de Europese voetbalcompetities gekocht. Dit heeft als gevolg dat u het Europese Voetbal niet meer via een tv-kanaal kijkt maar via een app. Via een Ziggo Sport Free account kunt u vanaf 24 augustus 2024 alle wedstrijden in de UEFA Champions League, Europa League én Conference League zien in de Ziggo Go app.

Maar geen zorgen: DELTA-klanten kunnen gewoon gratis alle internationale live-wedstrijden van de Nederlandse clubs zien.

Hoe kijk ik het Europese voetbal volgend seizoen?

Heel simpel: U kan zich gratis aanmelden voor Ziggo Sport Free. Daarmee kijkt u vanaf augustus de Europese wedstrijden van Nederlandse clubs en de finales. Gratis met de Ziggo GO app op uw smart tv, smartphone, tablet of laptop.

  • Maak eerst een Ziggo Sport Free-account aan.
  • Download vervolgens de Ziggo Go-app op uw smart tv, smartphone, tablet of laptop of ga naar ziggogo.tv in de browser van uw smart tv.
  • U bent klaar en kunt vanaf 24 augustus lekker genieten!