Even voorstellen (1) …

Net als voor het vorige seizoen, stellen we ook voor het begin van het nieuwe seizoen de spelers en staf van de eerste selectie voor. Alhoewel voorstellen? Dat geldt uiteraard alleen voor de nieuwe spelers. Met de bekende spelers zullen we nader kennismaken.

In de eerste “aflevering” komen Ray Kroon, Jeremy Hubregtse en onze aanvoerder Sven Heijboer aan het woord.

Sven Heijboer (links) met Ramon Janson

Als de jongens op een onbewoond eiland zitten, zouden Jeremy en Ray absoluut een (voet)bal bij zich willen hebben, Sven gaat voor genoeg eten, maar ook Jeremy zou ook wel een gevulde koelbox bij zich willen hebben.

Bijnamen zijn niet ongewoon binnen het voetbal. Sven wordt “goat/geit” genoemd, terwijl Jeremy ook luistert naar “Jerra” en Ray heeft als bijnaam ‘mossel”.

Als linksbuiten zou Ray wel eens samen willen spelen met Oranje-speler Memphis Depay, Jeremy (als linksbuiten of spits) met Nederlands Elftal linksbuiten Cody Gakpo en Sven (die het liefst op 6/8 speelt) kiest voor Nederlands Elftal speler Frenkie de Jong.

Ray Kroon

Alle drie de heren kiezen voor een zonvakantie als ze de keuze hebben tussen wintersport en zonvakantie. Voor een vakantie naar de zon kan je Jeremy trouwens wakker maken. Sven is wakker te maken voor McDonalds en Ray staat meteen naast zijn bed voor sushi.

De spelers hebben ook de keuze gekregen tussen Messi of Ronaldo. Jeremy en Ray kiezen voor Ronaldo en onze aanvoerder kiest Messi.

Ray, die het liefst speelt op gekleurde voetbalschoenen, denkt dat MZC’11 komend seizoen kampioen wordt. Sven, die het liefst op zwarte voetbalschoenen voetbalt, gaat voor de bovenste plek en Jeremy, die gekleurde voetbalschoenen is zijn tas heeft, denkt dat MZC’11 bij de top 3 eindigt.

Jeremy Hubregtse (samen met z’n opa)

Tussen de regels door was al wel duidelijk dat eten belangrijk is voor spelers. Maar de spelers hebben ook een favoriet gerecht. Het favoriete eten van Sven is spaghetti carbonara. Ray kiest voor vis en Jeremy eet het liefst sushi.

Tot zover de eerste “aflevering”. Hou de socials van MZC’11 in de gaten voor meer afleveringen.