Voorbeschouwing MZC’11 – Yerseke

Na de teleurstellende middag van vorige week, heeft de selectie van trainer Harro Hazelaar alles gedaan om morgen, tijdens de laatste competitiewedstrijd, een goed resultaat te halen. Om 14.30 uur komt het elftal van oud-MZC’11-trainer Marco Groeneveld op bezoek op Sportpark den Hogen Blok.

In de uitwedstrijd dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Namens MZC’11 scoorde Brett de Vos.

Onder de MZC’11-vlag werd er 12 keer eerder tegen elkaar gespeeld (beker en competitie). MZC’11 won 4 keer, er werd twee keer gelijkgespeeld en was Yerseke 6 keer de sterkste.

Afgelopen weekend verloor MZC’11 met 3-2 van DBGC, terwijl Yerseke met 4-2 won van Walcheren. MZC’11 staat sinds vorige week op de tweede plaats met 43 punten uit 21 wedstrijden (2 punten achter koploper Heinenoord) en Yerseke vinden we terug op de derde plaats met 40 punten uit 21 wedstrijden. Yerseke heeft de tweede periodetitel gewonnen en kan zich op gaan maken voor de nacompetitie voor promotie.

MZC’11 heeft nog een hele kleine kans om kampioen te worden. Mochten de spelers van de eerste selectie winnen van Yerseke en Heinenoord verliest in Vlissingen van Walcheren, dan is MZC’11 alsnog kampioen. Als dat niet het geval is, zal MZC’11 nacompetitie spelen. De eerste wedstrijd van de nacompetitie is op zaterdag 1 juni a.s. op Sportpark Den Hogen Blok.

Pupillen van de Week: Micha Bijzet, Dyllon Kloet van MZC’11 JO10-blauw en Max Struijk van MZC’11 JO9-3. Uit MZC’11 JO10-blauw zijn er morgen ook 4 ballenjongens.

Sponsor van de wedstrijdbal: Proconnect Hotel Solutions

Voorafgaand aan de wedstrijd van de eerste selectie speelt het tweede de thuiswedstrijd tegen Nivo Sparta 2. De wedstrijd zal om 11.00 uur (was eerst 12.00 uur) gespeeld worden op het hoofdveld.

Na afloop van de wedstrijd MZC’11 – Yerseke zal er in de kantine een feest zijn ter afsluiting van het seizoen. Vanaf 17.00 uur zal Ramon Prins zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Naast de nieuwe MZC’11- buitenbar, welke in de rust van de wedstrijd officieel geopend zal worden, zijn een broodje hamburger (van vleesboerderij Boot) en een broodje gebakken mosselen (geleverd door Brasserie De Kaoie) te verkrijgen. De broodjes kosten Euro 4,50 per stuk.

Heel graag zien we u morgen op Sportpark Den Hogen Blok om de verschillende elftallen aan te moedigen en om de afsluiting van het seizoen met ons mee te vieren.