Vergoeding voor contributie via het Jeugd- of Volwassenfonds Sport en Cultuur Zeeland

Betaalt het Jeugd- of Volwassenfonds Sport en Cultuur Zeeland jouw contributie? Dan moet je nu een nieuwe aanvraag doen voor het seizoen 2024-2025!

Iedereen moet kunnen meedoen aan sport, dat vind het Jeugd- en Volwassenfonds Sport en Cultuur Zeeland. Daarom betaalt het fonds contributies en voor kinderenen volwassenen als zij onvoldoende financiële middelen hebben. Wist je dat het fonds in Zeeland voor bijna 3000 kinderen de contributie betaalt bij ruim 500 verschillende verenigingen? 

Sport jij of jouw kind en betaalt het Sport en Cultuurfonds de contributie? En is er in jouw financiële situatie niet zoveel veranderd? Dan kunnen zijwaarschijnlijk ook het volgende voetbalseizoen betalen. Maar let op! Je moet wel ieder jaar zelf een nieuwe aanvraag doen bij jouw tussenpersoon bij het SMWO of de gemeente Schouwen-Duiveland.

Een aanvraag doen voor het voetbalseizoen 2024-2025 kan vanaf 1 mei. Aanvragen gaat altijd via een tussenpersoon, bijvoorbeeld de gemeente Schouwen Duiveland of het SMWO. Als je vorig jaar het ook hebt aangevraagd ga dan opnieuw naar je tussenpersoon. Jouw tussenpersoon kent jouw situatie en als je aan de (financiële) voorwaarden voldoet, dan kunnen ze een aanvraag indienen bij het fonds. Vervolgens ontvang je een goedkeuring per post. Je kunt 1 aanvraag per persoon doen per seizoen. Aanvragen kan tot 31 december. Tussenpersonen zijn:

SMWO​​​
​​s.wisse@smwo.nl
sven@sdvitaal.nl

Gemeente Schouwen-Duiveland​​Anneke.Meeuse@schouwen-duiveland.nl

Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van het fonds, maar is het lastig om de contributie te voldoen? 

s.v. MZC’11​​​​
vrijwilligerscommissie@mzc11.nl 
06-28815031