Ricky Verwest bedankt en veel geluk toegewenst!

Zoals sommigen wellicht al hebben vernomen, gaat onze huidige trainersbegeleider en voormalig kampioenstrainer, Ricky Verwest, MZC’11 verlaten. Ricky is inmiddels met zijn gezin verhuisd naar Bruinisse en zal met ingang van volgend seizoen aan de slag gaan als trainer van het 2e van Bruse Boys. Voor Ricky een spannende nieuwe stap, zowel op het privévlak met zijn gezin, als op het sportieve vlak! Voor de jeugdorganisatie en de club is het echter heel jammer dat hij ons gaat verlaten, want naast dat we Ricky kennen als een prettig persoon, beschikt hij over de nodige voetbalinhoudelijke kennis en ook de vaardigheid om deze kennis over te brengen op zowel trainers als spelers. 

Kortom, een gemis voor MZC’11, maar – wie weet – biedt dit ook mogelijkheden om de samenwerking en kennisuitwisseling met Bruse Boys te vergroten.

Ricky, namens de gehele club ontzettend bedankt voor je enorme inzet. We hopen dat je met een goed gevoel terug zult kijken op je tijd bij MZC en wensen jou en je gezin een prachtige toekomst toe in Bruinisse!