Voorbeschouwing Walcheren – MZC’11

Na het verlies van vorige week (4-3 tegen Arnemuiden), wacht morgen de 20e competitiewedstrijd van dit seizoen. Een overwinning is noodzakelijk om mee te blijven doen voor het kampioenschap.

MZC’11 speelde dit seizoen al 2 keer tegen Walcheren. De heenwedstrijd werd door MZC’11 gewonnen met 2-1 door doelpunten van Sander van Vossen en Martijn Dalebout.

In de voorbereiding speelde MZC’11 in de finale van de Borsele Sloepoort Cup tegen Walcheren. Die wedstrijd eindigde in een 3-4 overwinning. Namens MZC’11 scoorden Christon Aimbabe, Rody Vermue en Ramon Janson (2x). Laatstgenoemde is sinds het seizoen 2013/14 al zeven keer trefzeker geweest tegen Walcheren (in 10 wedstrijden). Zo scoorde Ramon Janson twee keer in de uitwedstrijd van vorig seizoen. Toen was een gelijkspel noodzakelijk voor behoud in de 2e klasse. Na een 0-2 achterstand was het Ramon die met twee doelpunten een langer verblijf in de 2e klasse veiligstelde.

Beide elftallen speelden 10 keer tegen elkaar. MZC’11 won 7 keer, speelde 2 gelijk en verloor 1 duel.

Walcheren won afgelopen weekend de uitwedstrijd tegen WHS met 0-1 en is op de 6e plaats op de ranglijst terug te vinden met 30 punten uit 19 wedstijden. MZC’11 zag de voorsprong op de nummer 2 (Heinenoord) na het verlies van vorige week teruglopen tot 1 punt.

Wedstrijden 2e klasse E:

  • Walcheren – MZC’11
  • SVOD’22 – Serooskerke
  • DBGC – MOC’17
  • Yerseke – Arnemuiden
  • Terneuzen – Hellevoetsluis
  • WHS – Heinenoord

De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen en de leiding is in handen van de heer R.A. van der Rest.

Support op Sportpark Bonedijke in Vlissingen is zeer welkom. Dus graag tot morgen in Vlissingen.