Mede door een hattrick wint MZC’11 ruim van MOC’17

Gisteren werd de achttiende wedstrijd van de competitie gespeeld. Tegenstander van MZC’11 op Sportpark Den Hogen Blok was MOC’17 uit Bergen op Zoom.

In de eerste helft speelde MZC’11 geduldig en kwam MZC’11 nog goed weg door een foutje in de verdediging. Na 38 minuten spelen was het Sander van Vossen die de score opende. Met een schot van een meter of 20 liet hij de keeper kansloos en kwam MZC’11 op een 1-0 voorsprong. Met deze stand zochten de beide elftallen ook de kleedkamers op.

In de 57e minuut was het wederom Sander van Vossen die, dit keer met een schot van een meter of 25, de Bergse keeper kansloos liet en MZC’11 op een 2-0 voorsprong zette.

(2-0 Sander van Vossen)

Na 60 minuten spelen verliet Sven Heijboer het veld en kwam Luuk van Vossen binnen de lijnen. Nog geen 4 minuten later kon het derde Zierikzeese doelpunt van de middag worden genoteerd. Op aangeven van Luuk van Vossen scoorde Sander niet alleen het derde doelpunt van MZC’11 maar ook zijn derde doelpunt en dus een hattrick.

Nog geen twee minuten na de 3-0 kon ook de 4-0 op het scorebord worden gezet. Na een goede aanval was het Jesse van Vlies die, op aangeven van Rody Vermue, richting het doel van MOC’17 ging en de bal over de uitkomende keeper speelde.

(4-0 Jesse van Vlies)

MZC’11 controleerde de wedstrijd en buiten de wissels (74e minuut Ingmar Quist voor Martijn Dalebout en in de 83e minuut Freek Hoogenboom en Brett de Vos voor Rick Ganzeman en Ramon Janson) gebeurde er niet veel meer. Na 6 minuten extra tijd floot de goed leidende scheidsrechter Saaman voor het einde van de wedstrijd.

Een goede wedstrijd (zeker de tweede helft) van MZC’11 met 4 hele goede en mooie goals. Mede door het verlies van directe concurrent Heinenoord staat MZC’11 nu 4 punten voor op de nummer 2 op de ranglijst.

Scoreverloop:

  • .38 1-0 Sander van Vossen
  • .57 2-0 Sander van Vossen
  • .64 3-0 Sander van Vossen
  • .66 4-0 Jesse van Vlies

Opstelling MZC’11:

Mike Bakker, Rick Ganzeman (.83 Freek Hoogenboom), Jesse van der Linden, Roemer Bij de Vaate, Rody Vermue, Jesse van Vlies, Sven Heijboer (.60 Luuk van Vossen), Sander van Vossen, Ramon Janson (.83 Brett de Vos), Jeremy Hubregste en Martijn Dalebout (.74 Ingmar Quist).

Man of the Match: Ook deze thuiswedstrijd is er door een aantal wijze heren een Man of the Match gekozen. Gisteren was dat Sander van Vossen (die sinds gisteren met 11 doelpunten topscorer van MZC’11 is).

.
.
.
.
.

(De foto’s bij dit verslag zijn van Kees Bin)