Bike Totaal Jan de Jonge sponsort mountainbiketocht JO15

Het was zaterdag 23 maart een pittige dag voor de jongens van JO15. Eerst stond de topper in de 1e klasse tegen HVV’24/Graauw op het programma. Daarna wachtte een mountainbikerit in de boswachterij van Westerschouwen. Het werd een meer dan geslaagde dag!

Op overtuigende wijze rekende JO15-1 op eigen veld af met de koploper: 2-0 winst. Na de gezamenlijke lunch in de kantine (dank richting Linda en haar crew), vertrok JO15 met begeleiding naar Bike Totaal Jan de Jonge in Burgh-Haamstede. Daar had medewerker Peter Bakker – vader van speler Tané – de fietsen al gereed staan.

Het was een pittige activiteit qua conditie en spierkracht, zeker na al een wedstrijd in de benen te hebben. Bovendien had een speler al 2 jaar niet op een fiets gezeten! Ondanks enkele duikelpartijen en een hagelbui (handig die helmen) wist het team het 7 kilometer lange parcours tweemaal af te leggen. Een knappe prestatie.

Bike Totaal Jan de Jonge in Burgh-Haamstede heeft deze sportieve middag mogelijk gemaakt door 20 mountainbikes te sponsoren. Dank daarvoor!