Voorbeschouwing MZC’11 – Serooskerke

Na de 0-2 overwinning van afgelopen zaterdag op Heinenoord met doelpunten van Rody Vermue en Luuk van Vossen, staat morgen de 16e competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma. MZC’11 treedt als koploper van de 2e klasse E aan tegen Serooskerke. Het elftal van Kees Houtepen komt op bezoek en de wedstrijd zal om 14.30 uur gespeeld worden onder leiding van scheidsrechter B.J.E.M. van Heeswijk staan.

Eerder dit seizoen won MZC’11 de uitwedstrijd tegen Serooskerke met 0-5. Voor MZC’11 scoorden Rody Vermue, Ingmar Quist, Ramon Janson, Sander van Vossen en Roemer Bij de Vaate.

In het totaal hebben beide elftallen 12 keer tegen elkaar gespeeld (competitie, beker en oefen-wedstrijden). MZC’11 won 6 van deze ontmoetingen, speelde er 2 gelijk en verloor 4 keer.

Terwijl MZC’11 afgelopen zaterdag dus met 0-2 won van en in Heinenoord, verloor Serooskerke de thuiswedstrijd tegen Arnemuiden met 0-3. MZC’11 is de trotse koploper (15 wedstrijden gespeeld en 33 punten) en Serooskerke vinden we terug op de 11e plaats met 8 punten uit 15 wedstrijden en een doelsaldo van -25.

Ook zijn er morgen weer twee Pupillen van de Week namelijk: Kay Lems en Aeden Stoutjesdijk. Allebei de jongens spelen in MZC’11 JO10-2.

De wedstrijdbal wordt morgen geschonken door Veldsink-Driekleur uit Zierikzee.

Overige wedstrijden in de 2e klasse E:

  • DBGC – WHS
  • Arnemuiden – Hellevoetsluis
  • Walcheren – MOC’17
  • Yerseke – Heinenoord
  • Terneuzen – SVOD’22

Voorafgaand aan de wedstrijd van de eerste selectie speelt het tweede elftal van MZC’11 tegen Hardinxveld 2. Deze wedstrijd zal om 12.00 uur beginnen.

Afgelopen zaterdag waren er veel Zierikzeese supporters bij de wedstrijd tegen Heinenoord. Zoals trainer Harro Hazelaar al aangaf zijn de komende zeven wedstrijden allemaal belangrijk. Uiteraard nodigen wij u van harte uit om de eerste selectie aan te moedigen en de overige wedstrijden op Sportpark Den Hogen Blok te bekijken.

Morgen is in de kantine (naast onder andere koffie, thee, frisdrank en snacks) de daghap te verkrijgen. Deze keer is dat een pistoletje pulled chicken voor Euro 4,00.

Tot slot: MZC’11 feliciteert Yerseke met het behalen van de tweede periodetitel.