Voorbeschouwing Hellevoetsluis – MZC’11

Na de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Serooskerke, wacht morgen de uitwedstrijd tegen Hellevoetsluis. Om 15.00 uur zal er afgetrapt worden onder leiding van scheidsrechter K.C.A. Mandemakers.

In de zesde competitiewedstrijd van dit seizoen troffen beide elftallen elkaar op Sportpark Den Hogen Blok. Onder moeilijke omstandigheden (veel wind en een glad kunstgrasveld) werd het 1-1. In de 74e minuut kwam Hellevoetsluis vanuit een corner op een 0-1 voorsprong. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd scoorde Luuk van Vossen de 1-1.

Vorige week speelde Hellevoetsluis gelijk in en tegen Arnemuiden met 0-0 en won MZC’11, zoals gezegd, de thuiswedstrijd tegen Serooskerke met 4-1 door doelpunten van Sander van Vossen, Sven Heijboer, Rody Vermue en Coen Dalebout.

Stand in de 2e klasse na 16 wedstrijden:

  • 1. MZC’11 – 36 punten
  • 2. Heinenoord – 33 punten
  • 3. SVOD’22 – 29 punten
  • 4. Yerseke – 28 punten
  • 5. Hellevoetsluis – 26 punten

Programma 2e klasse:

  • Serooskerke – Yerseke
  • Heinenoord – DBGC
  • WHS – Terneuzen
  • SVOD’22 – Walcheren
  • MOC’17 – Arnemuiden

Morgen dus de wedstrijd tussen de koploper en de nummer 5. Vorig seizoen scoorde Hellevoetsluis in de 91e minuut in de wedstrijd in Hellevoetsluis de 1-0. In Zierikzee werd het 1-1 en de heenwedstrijd dit seizoen eindigde ook in 1-1. Kan MZC’11 morgen de drie punten mee naar huis nemen? Wat doen de concurrenten op de andere velden? Morgen rond 16.45 uur zullen we het weten.