Voorbeschouwing Heinenoord – MZC’11

Zaterdag 14 oktober 2023 zal bij veel MZC’11-supporters zorgen voor een glimlach op het gezicht. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Heinenoord overklaste MZC’11 de huidige koploper van de 2e klasse. Met doelpunten van Sven Heijboer, Ramon Janson, Jeremy Hubregtse, Luuk van Vossen en Sander van Vossen won MZC’11 met 5-0.

Morgen staat de terugwedstrijd op het programma. Op Sportpark Tienvoet zal om 14.30 uur worden afgetrapt onder leiding van scheidsrechter D.A.P.H. van Helden.

De elftallen van Heinoord-trainer Ralph Kalkman en MZC’11-trainer Harro Hazelaar zullen in de topper gaan strijden om de koppositie. Heinoord staat eerste met 32 punten uit 14 wedstrijden. MZC’11 volgt op de tweede plaats met 2 punten minder.

De spelers en supporters zullen per bus afreizen naar Heinoord, terwijl de thuisploeg de jeugd oproept om met toeters en bellen hun ploeg aan te moedigen. De strijd op het veld zal absoluut aanwezig zijn. Heinoord zal de koppositie willen vasthouden en revanche willen nemen op de 5-0 nederlaag, terwijl MZC’11 als nummer 1 terug naar Zierikzee zal willen gaan. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een aantrekkelijke topper in de tweede klasse. Ook het weer (zonnetje en 14 graden) zal daar aan bijdragen.

Wedstrijden van de top 5:

  • Heinenoord – MZC’11
  • SVOD’22 – DBGC
  • Hellevoetsluis – MOC’17
  • WHS – Yerseke

Stand (top 5):

  • Heinoord – 14 wedstrijden – 32 punten
  • MZC’11 – 14 wedstrijden – 30 punten
  • SVOD’22 – 14 wedstrijden – 27 punten
  • Hellevoetsluis – 14 wedstrijden – 24 punten
  • Yerseke – 14 wedstrijden – 24 punten

Alle support is uiteraard welkom, dus graag zien we u zaterdag in Heinoord om de eerste selectie aan te moedigen.

4-0 (penalty) van Luuk van Vossen in de thuiswedstrijd (foto Kees Bin)
5-0 van Sander van Vossen in de thuiswedstrijd (foto Kees Bin)
(foto Kees Bin)