MZC’11 verliest 2 punten in de extra tijd

Scoorde MZC’11 in de thuiswedstrijd tegen Hellevoetsluis in de 91e minuut de gelijkmaker, vanmiddag was het Hellevoetsluis dat in de 94e minuut de gelijkmaker scoorde en zo zorgde dat er een 1-1 eindstand kon worden opgeschreven.

In de eerste helft waren er de betere kansen voor Hellevoetsluis, een niet gegeven penalty voor MZC’11 en een aantal goede reddingen van keeper Mike Bakker, maar geen doelpunten en dus gingen de ploegen met een 0-0 stand rusten.

Na een mooie cross ball van Jesse van der Linden op Martijn Dalebout scoorde laatstgenoemde in de 64e minuut met een schot in de verre hoek de 0-1. Dat leek ook de eindstand te worden, maar in de 94e minuut maakte Rody Vermue een overtreding in de 16 meter van MZC’11 waardoor de scheidsrechter naar de penaltystip wees. De penalty werd goed ingeschoten en zo kwam de 1-1 eindstand op het bord.

Trainer Harro Hazelaar had een tactisch spelletjes tussen de beide ploegen gezien, maar vond MZC’11 in de tweede helft balvaster. “We staan nog één punt voor en zijn nog steeds ongeslagen dit seizoen” aldus de trainer van het elftal uit Zierikzee.

Overige uitslagen 2e klasse E:

 • MOC’17 – Arnemuiden – 3-1
 • Serooskerke – Yerseke 2-1
 • Heinenoord – DBGC 4-1
 • SVOD’22 – Walcheren – 1-2
 • WHS – Terneuzen – 1-4

Stand top 5 na 17 wedstrijden:

 • 1. MZC’11 – 37 punten
 • 2. Heinenoord – 36 punten
 • 3. SVOD’22 – 29 punten
 • 4. Yerseke – 28 punten
 • 6. Hellevoetsluis – 27 punten

Scoreverloop:

 • .64 – 0-1 Martin Dalebout
 • .94 – 1-1

Gele kaart: Rody Vermue

Opstelling MZC’11:

Mike Bakker, Rick Ganzeman, Jesse van der Linden, Roemer Bij de Vaate (.83 Jaimy Matthews), Rody Vermue, Jesse van Vlies, Sven Heijboer, Luuk van Vossen, Sander van Vossen, Jeremy Hubregste (.73 Ramon Janson) en Martijn Dalebout

In verband met Pasen is er volgende week geen competitievoetbal. Op zaterdag 6 april a.s. ontvangt MZC’11 de nummer 8 van de ranglijst. MOC’17 uit Bergen op Zoom is dan de tegenstander.