Voorbeschouwing MZC’11 – Terneuzen

Na een geslaagd training/teambuildingsweekend in Barcelona en een aantal oefenwedstrijden wacht morgen weer een wedstrijd in de competitie. Terneuzen, de ploeg van trainer Hubert van den Hemel, komt morgen op bezoek op Sportpark Den Hogen Blok. Onder leiding van scheidsrechter A.H. van Rijnsbergen zal er om 14.30 uur worden afgetrapt.

MZC’11 heeft in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft zoals gezegd een aantal oefenwedstrijden gespeeld (zie onderstaand de resultaten).

Oefenwedstrijden:

  • MZC’11 – DWO’15 – 1-0
  • Kloetinge – MZC’11 – 1-1
  • MZC’11 – Halsteren (za) – 2-1
  • MZC’11 – ’s Heer Arendskerke – 1-1

De uitwedstrijd tegen Terneuzen (en tevens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen) werd met 0-2 gewonnen met doelpunten van Martijn Dalebout en Roemer Bij de Vaate. Terneuzen vinden we terug op plaats 5 op de ranglijst met 18 punten uit 11 wedstrijden (doelsaldo +3) en MZC’11 staat op de 3e plaats met 25 punten uit 11 wedstrijden (doelsaldo +20). De afstand tot de nummer 1 (Heinenoord) bedraagt 2 punten terwijl de nummer 2 (SVOD’22) evenveel punten heeft als MZC’11 maar SVOD’22 heeft een beter doelsaldo (+25).

Morgen gaat het elftal van trainer Harro Hazelaar zeker proberen de ongeslagen status in de competitie te handhaven en de drie punten in Zierikzee te houden.

Ter informatie:

SVOD’22 (de nummer 2) speelt morgen uit tegen Arnemuiden en Heinenoord (de koploper) speelt in Hellevoetsluis de wedstrijd tegen de nummer 4 van de ranglijst.

Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste speelt het tweede elftal van MZC’11 om 12.00 uur de wedstrijd tegen de LRC 2. Met andere woorden de wedstrijd tegen de nummer 2 (LRC 2) tegen de nummer 3 (MZC’11 2).

Sponsor wedstrijdbal: CS Telecom & IT uit Zierikzee

Pupillen van de week: Ruben Jonker en Tigo Koopman, beide jongens spelen in MZC’11 JO10-2 (in het wedstrijdboekje kunt u meer lezen over deze twee voetballers).

Uiteraard bent u van harte welkom op Sportpark Den Hogen Blok.