Skills & Control x Play2Connect event

🚨Nog 2 weken tot het Skills & Control x Play2Connect event!

📨De aanmeldingen voor het event in de voorjaarsvakantie stromen al binnen dus meld je nog snel aan & train een dagdeel volgens de Skills & Control filosofie, waar innovatie, balcontact en plezier centraal staan. Het programma gedurende het event is als volgt:

  • Techniektraining van de gecertificeerde Skills & Control trainers, inclusief aandacht voor aanvallen, verdedigen en meer.
  • Gamification met Play2Connect, waarbij samenwerken, binding en voetbalskills samenkomen.
  • King of the Tournament: strijd met je team voor de 1e plek en een geweldige prijs!

📲🫱🏼‍🫲🏾Tijdens Play2Connect werk je in gemixte groepen, geleid door een teamcaptain met een speciale app. Voltooi challenges, beantwoord quizvragen en verdien punten terwijl je het sportpark verkent. Het team met de meeste punten wint een unieke prijs!

🏆Durf jij deze uitdaging aan? Meld je nu aan op: https://www.skillsandcontrol.nl/play2connect/