MZC’11 verliest oefenduel van Goes (zo)

Op een regenachtig Sportpark Den Hogen Blok oefende het eerste van MZC’11 gisteren tegen Goes (zo) dat in de 4e divisie speelt.

Goes kwam al in de vierde minuut op een 0-1 voorsprong, maar na een mooie uitspeelde aanval scoorde Sander van Vossen (uit een voorzet van Luuk van Vossen) in de 39e minuut de 1-1. Dat was ook de ruststand.

MZC speelde zeer verdienstelijk en er werd in een hoog tempo gespeeld. Na 70 minuten spelen kwam Goes op 1-2 en in de slotminuut vergrootte Goes de voorsprong tot 1-3. Dat was tevens de eindstand.

Scoreverloop:

  • .4 – 0-1
  • .39 – 1-1 Sander van Vossen
  • .70 – 1-2
  • 90. – 1-3

Opstelling MZC’11:

Mike Bakker (.46 Nando Pijnenburg), Rick Ganzeman, Jesse van der Linden (.86 Jaimy Matthews), Roemer Bij de Vaate, Coen Dalebout (.46 Owen Schouls), Rody Vermue (.46 Kyle van Tiggelhoven), Sven Heijboer, Jesse van Vlies (.59 Rody Vermue) Luuk van Vossen, Sander van Vossen en Jaimy Matthews (.46 Brett de Vos)