MZC’11 speelt gelijk tegen SVOD’22

De scheidsrechter had in de file gestaan, waardoor de wedstrijd bijna 10 minuten later begon. Diezelfde scheidsrechter zal na de wedstrijd ook nog druk bezig zijn in verband met de vele kaarten die uitgedeeld zijn. In het totaal werden er vanmiddag 9 gele kaarten gegeven en 1 rode kaart.

MZC’11 was, ondanks het slechte veld in Oostkapelle, de eerste helft de betere ploeg, maar met een 0-0 stand zochten de spelers de kleedkamers op.

Twee minuten na rust een Zierikzeese aanval over de rechterkant van SVOD’22. Martijn Dalebout legde de bal goed af op de vrijstaande Luuk van Vossen, die door een geplaatst schot in de rechterbenedenhoek de 0-1 op het scorebord zette. In de 72e minuut was Sander van Vossen dicht bij de 0-2, maar zijn kopbal werd van de doellijn gehaald.

Lange tijd leek MZC’11 met de drie punten naar Zierikzee te gaan, maar in de 85e minuut scoorde SVOD’22, na een voorzet vanaf links, de 1-1. Na 5 minuten extra tijd floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en hielden beide elftallen een punt over aan de wedstrijd.

Koploper Heinenoord won met 2-0 van MOC’17 waardoor Heinenoord 31 punten heeft na 13 wedstrijden. Zowel SVOD’22 (2e plaats) en MZC’11 (3e plaats) hebben 27 punten uit 13 wedstrijden.

Volgende week speelt MZC’11 thuis tegen WHS, neemt Heinenoord het in Arnemuiden op tegen de plaatselijke voetbalvereniging en speelt SVOD’22 de uitwedstrijd tegen Yerseke.

Scoreverloop:

  • .47 – 0-1 Luuk van Vossen
  • .85 – 1-1

Gele kaarten:

  • .6 – Jesse van Vlies
  • .6 – Sven Heijboer
  • .41 – Jesse van der Linden
  • .50 – Sander van Vossen
  • .70 – Martijn Dalebout
  • .75 – Dennis Kemper

Rode kaart (2x geel):

  • .41 – Harro Hazelaar

Opstelling MZC’11:

Mike Bakker, Rick Ganzeman, Jesse van der Linden, Roemer Bij de Vaate, Jaimy Matthews, Coen Dalebout (.77 Kyle van Tiggelhoven), Jesse van Vlies, Sven Heijboer, Sander van Vossen, Luuk van Vossen en Martijn Dalebout.