Barcelona (slot)

Gisteren na het padellen werd er in het hotel een voetbalquiz gehouden met Ramon Janson als quizmaster. Na een gezellig avondje in de stad vertrokken de spelers en staf vanochtend om 11.00 uur per bus naar de luchthaven. Onderweg bleek al dat de vlucht niet om 13.50 uur zou vertrekken, maar de verwachtte vertrektijd 15.15 uur zal zijn (is inmiddels 16.40 uur).

Iedereen is ingecheckt en het is dus nu wachten tot het vliegtuig vertrekt en de spelers en staf door Busbedrijf Van Oeveren van Rotterdam Airport naar Zierikzee worden gebracht.

Een geslaagd trainings/teambuildingsweekend waarbij de spelers en staf van het eerste en tweede elftal iedereen willen bedanken die dit weekend mogelijk hebben gemaakt:

  • MZC’11
  • Saman Groep
  • Eetcafé De Banjaard
  • Duinhouwer Lastechniek
  • De Vrienden van MZC’11
Voetbalquiz.
.
Barcelona Airport
.

Dan nog even dit:

Aanstaande zaterdag 20 januari speelt de eerste selectie een oefenwedstrijd tegen VVGZ (van oud MZC’11 jeugdtrainer Dimitri Hooftman). De wedstrijd zal om 14.30 uur gespeeld worden op Sportpark Den Hogen Blok.