Nationale dag van de Vrijwilliger

Op 7 December is de Nationale dag van de Vrijwilliger. De gemeente waardeert de inzet van vrijwilligers enorm want door alle vrijwilligers kunnen veel activiteiten op ons eiland plaats vinden. Als dank biedt het SMWO ook aan onze MZC vrijwilligers één van de volgende activiteiten aan;

Bowlen:

Er zijn bowlingbanen gereserveerd op vrijdagavond 8 december van 20.00 uur tot 22.00 uur bij The Perfect Game, Hogezoom 180 in Renesse. Het bowlen is speciaal bedoeld voor jonge vrijwilligers van 15 tot en met 25 jaar.

Theater:

Op dinsdagavond 12 december is er een voorstelling in Theater de Verdieping, Jannewekken 19A in Zierikzee. Het theaterstuk heet “Hard Zeer” en wordt gespeeld door TheateR TzT. Het is een humoristische voorstelling over een man die de bloemetjes eens flink buiten wil zetten. Zijn vrouw is weg en hij heeft stiekem een meisje besteld. Maar of alles gaat zoals hij hoopt?

Ben je vrijwilliger en heb je interesse? Meld je aan via de website van SMWO SD, www.smwosd.nl