Voorbeschouwing bekerwedstrijd Prinsenland – MZC’11

Morgen de laatste officiële wedstrijd van 2023. In de derde ronde van de KNVB beker speelt MZC’11 tegen het in de derde klasse spelende Prinsenland. Onder leiding van scheidsrechter R. van Gelderen zal er om 14.30 uur afgetrapt worden op Sportpark Molenkreek in Dinteloord.

Prinsenland is, net als MZC’11, een fusieclub (RKSV Divo en vv Dinteloord) en de ploeg uit Dinteloord staat op de 6e plaats in de competitie met 17 punten uit 11 wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd er met 3-1 gewonnen van Stellendam.

In het seizoen 2017/18 hebben MZC’11 en Prinsenland tegen elkaar gespeeld. In de thuiswedstrijd werd het 3-0 (met onder andere een doelpunt van Sven Heijboer) en in de wedstrijd in Dinteloord werd het een 4-4 gelijkspel.

Het elftal van trainer Natalino Storelli speelt in de competitie met Bruse Boys. In de competitie won Bruse Boys met 4-0 van Prinsenland.

MZC’11 won in de 2e ronde van de KNVB beker van Bruse Boys met 0-4 (doelpunten van Roemer bij de Vaate, Christon Aimbabe, Luuk en Sander van Vossen) en kan zich dus morgen opmaken voor de 3e ronde wedstrijd.

Het zal even puzzelen zijn voor trainer Harro Hazelaar vanwege de vele geblesseerden en afwezigen, maar MZC’11 heeft een grote selectie, wat op dit soort momenten zeker een voordeel is.

Voorafgaand aan de wedstrijd zal de selectie gaan lunchen bij Eetcafé de Banjaard in Zierikzee. Daar zullen lekkere broodjes en soep op het menu staan.

Uiteraard ben u van harte welkom in Dinteloord om te kijken of MZC’11 zich kan plaatsen voor de volgende ronde van de bekercompetitie.