Voorbeschouwing MZC’11 – Walcheren

De winnaar van de eerste periodetitel is nog niet bekend. MZC heeft afgelopen zaterdag in ieder geval gedaan wat het elftal van Harro Hazelaar moest doen en dat was winnen. MZC was te sterk voor Arnemuiden en won met 3-1 door doelpunten van Sander van Vossen, Kyle van Tiggelhoven en Rody Vermue. De wedstrijd tussen de andere kandidaten voor de eerste periodetitel werd vlak voor het begin van de wedstrijd afgelast, waardoor de wedstrijd tussen SVOD’22 en Heinenoord ingehaald zal worden op dinsdagavond 28 november a.s. om 20.00 uur. Na afloop van die wedstrijd zal bekend zijn wie zich winnaar van de eerste periodetitel van het seizoen mag noemen.

Morgen de negende wedstrijd van deze competitie. Walcheren komt op bezoek op Sportpark Den Hogen Blok. Om 14.30 uur zal er op het Zierikzeese kunstgras worden afgetrapt en de wedstrijd zal geleid worden door scheidsrechter R.J. Collé.

Dit seizoen oefenden beide elftallen tegen elkaar tijdens de Borsele Sloepoort Cup. MZC won met 3-4 van het elftal van trainer Nick Corré.

De teams uit Zierikzee en Vlissingen speelden 9 keer eerder tegen elkaar. Daarbij won MZC zes keer, speelde MZC twee keer gelijk en was Walcheren 1 keer te sterk voor MZC.

Zoals gezegd won MZC vorige week met 3-1 van Arnemuiden. Walcheren speelde met 1-1 gelijk tegen WHS. De Vlissingse formatie vinden we terug op de 5e plaats met 13 punten uit 8 wedstrijden met een doelsaldo van -1. Sinds vorige week is MZC weer koploper in de 2e klasse E met 20 punten uit 8 wedstrijden en een doelsaldo van +19.

De topscorers van MZC te weten Ramon Janson, Luuk van Vossen en Sander van Vossen (allen 4 doelpunten) vinden we terug op een gedeelde 5e plaats in de lijst met topscorers in de 2e klasse E. In deze lijst vinden we Rody Vermue (met 3 doelpunten) terug op de gedeelde 6e plaats. Namens Walcheren staan Wesley de Smet (3 doelpunten), Mark van Eijk en Etienne Mallie (beide 2 doelpunten) in de lijst.

De wedstrijdbal is morgen gesponsord door Camping Julianahoeve uit Renesse.

Net zoals voor elke thuiswedstrijd zal de eerste selectie ook morgen weer een sportmaaltijd aangeboden krijgen welke mede mogelijk is gemaakt door De Vrienden van MZC’11 en uw Slager Ornée Bolier uit Zierikzee.

Ook bij deze wedstrijd zijn er twee Pupillen van de Week. Morgen zijn dat Dexx en Sem Visser. De tweeling speelt in MZC’11 JO7-geel.

Namens MZC’11 bent u uiteraard van harte welkom op Sportpark Den Hogen Blok om de wedstrijd te bekijken!