Nog 51 dagen tot Barcelona ….

Met het einde van de eerste seizoenshelft in zicht, worden de voorbereidingen getroffen voor de tweede seizoenshelft. De spelers en staf van de eerste en tweede selectie zoeken van vrijdag 12 januari 2024 tot maandag 15 januari 2024 het betere weer op in Barcelona om zich daar voor te bereiden op het tweede deel van de competitie.

Naast de belangrijke teambuilding activiteiten, gaan de spelers o.a. een voetvolley toernooi spelen op het Nova Icária strand en ook een partijtje paddelen staat op het programma. Dat laatste wordt mogelijk gemaakt door drie sponsoren te weten:

Volg de website voor meer informatie over het trainingskamp, maar natuurlijk ook voor foto’s en weetjes tijdens het trainingskamp.

De grote groep, in het totaal 47 spelers en stafleden, worden naar Rotterdam Airport gebracht en uiteraard ook weer terug van Rotterdam naar Zierikzee door Busbedrijf Van Oeveren.