MZC’11 wint ook doordeweekse oefenwedstrijd

Gisteravond op een een koud Sportpark Den Hogen Blok werd de oefenwedstrijd tussen MZC’11 en Kloetinge O-23 gespeeld. Kloetinge komt uit in de Divisie 2-C.

In de 22e minuut scoorde Kloetinge via een mooie goal van Joël van Herwijnen de 0-1. 

Na rust veel wisselingen bij MZC zoals je dat vaker ziet bij oefenwedstrijden. In de 75e minuut scoorde Rody Vermue de 1-1 en twee minuten voor tijd tekende Sander van Vossen met een afstandsschot in de kruising voor de 2-1 eindstand.

Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Bruse Boys op het programma. DIt is een wedstrijd in de tweede ronde van de bekercompetitie. Vrijdag is er een voorbeschouwing op deze wedstrijd te lezen op de website van MZC’11.

Scoreverloop:

.22 – 0-1 Joël van Herwijnen

.75 – 1-1 Rody Vermue

.88 – 2-1 Sander van Vossen