De Proeverij” steekt mzc jo14-1 in het nieuw

Voorafgaand aan de wedstrijd van zaterdag 14 oktober 2023 werden de jongens van mzc jo14-1 helemaal in nieuwe kleding gestoken. De Hoofdklasser ontving van “De Proeverij” nieuwe wedstrijdshirts, trainingspakken en voetbaltassen.

Om dit te vieren verzamelden de jongens zich om 7:45 uur bij de proeverij waar ze gastvrij werden ontvangen door Daisy Visser- Dankers en Ton Dankers. Na een ontbijtje, werden (door huisfotograaf Kees Bin) voor “De Proeverij” in de nieuwe kleding een paar toffe teamfoto’s gemaakt. Daisy en Ton werden  bedankt met een grote bos bloemen! 

De Proeverij is gevestigd aan de rand van Oude Haven, dus midden in het traditionele en historische stadscentrum van Zierikzee. In dit restaurant wordt u verwelkomd door Daisy, haar zus, vader of zwager en ander personeel dat hun vak verstaat. Dit geldt zeker voor de keukenbrigade die, zoals men van een Zeeuws restaurant mag verwachten, naast vleesgerechten de beste visgerechten en streekproducten weten te bereiden. Wij adviseren iedereen om er een lekker te gaan lunchen of je met een heerlijk diner te laten verwennen.

Het team en de trainers van mzc jo14-1 zijn dankbaar en trots om in deze nieuwe kleding te mogen voetballen. Het bracht ook geluk want de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue werd thuis gewonnen met 4-2.  Wat resulteerde in een mooie gedeelde 2e plaats in het eindklassement in de eerste fase van de hoofdklasse.

Eind maart begin april 2024 wil de jo14-1 uiteraard in dit nieuwe tenue deel nemen aan een internationaal voetbaltoernooi in München. Om dit mogelijk te maken zullen zij de komende periode op allerlei verschillende manieren geld in gaan zamelen. Binnenkort volgen verdere details, volg onze road to München (RTM) via: https://www.facebook.com/veertien.een.naar.een.voetbaltoernooi.in.duitsland.

Doneren kan (als particulier) via NL30 RABO 0357820681 tnv J. Van Iwaarden onder vermelding van mzc 14-1 RTM. 

Bedrijven kunnen doneren via NL88 RABO 0307 9767 69 tnv Sportvereniging MZC’11 onder vermelding van mzc 14-1 RTM.