Voorbeschouwing Victoria’03 – MZC’11

Na de gewonnen eerste bekerwedstrijd van afgelopen zaterdag (3-1), reist de selectie van trainer Harro Hazelaar morgen af naar het Noord-Brabantse Oudenbosch dat voornamelijk bekend staat om de basiliek uit 1865, maar het is ook de plaats waar de eerste selectie van Victoria’03 in de zondag 2e klasse zijn thuiswedstrijden speelt.

Op sportpark Albano wacht morgen de tweede wedstrijd uit het bekertoernooi. Victoria’03 is om 17.00 uur de tegenstander van MZC. De ploeg van trainer Danny Mathijssen verloor de eerste wedstrijd in het bekertoernooi met 4-2 van Arnemuiden. De doelpunten namens Victoria’03 werden gescoord door Sharushan Ponnudurai en Jari Voeten. Samen met Jovanni van Nijnatten zijn zij de topscorers van de ploeg uit Oudenbosch.

MZC won zoals gezegd de eerste bekerwedstrijd met 3-1 van DOSKO. Namens MZC scoorde Ramon Janson (2x) en Jesse van der Linden.

Voor zover te achterhalen is hebben beide teams nog niet eerder tegen elkaar gespeeld. De selectie uit Zierikzee kan morgen in ieder geval weer beschikken over de vorige week geschorste Roemer Bij de Vaate.

Net als MZC spelen morgen de andere teams uit de poule hun tweede wedstrijd. DOSKO neemt het morgen om 17.00 uur in een thuiswedstrijd op tegen Arnemuiden.

Onder leiding van scheidsrechter de heer M.J.H.A. Laros zal op veld 1 om 17.00 uur worden afgetrapt.