Voorbeschouwing MZC’11 – DOSKO

Na een succesvolle oefencampagne wacht morgen de eerste wedstrijd van het bekertoernooi. DOSKO uit Bergen op Zoom komt op bezoek in Zierikzee.

Voor zover bekend is het de eerste keer dat de beide teams tegen elkaar spelen. DOSKO (Door Ons Samenspel Komt Overwinning) komt uit in de 2e klasse van het zondagvoetbal. Het team van trainer Peter Sweres kwam vorig seizoen nog uit in de eerste klasse en is competitiegenoot van een andere tegenstander van MZC in het bekertoernooi namelijk Victoria 03.

Vorig seizoen begon MZC het bekertoernooi met een gelijkspel tegen RBC (1-1 met een doelpunt van Ramon Janson). De tweede wedstrijd ging verloren tegen SC Gastel (3-2 met doelpunten van Ramon Janson en Sander van Vossen) en het laatste duel tegen WHS was een overwinning voor MZC (1-2 met doelpunten van Sander van Vossen en Rody Vermue). De resultaten betekenden uitschakeling in het bekertoernooi.

MZC heeft zoals gezegd een succesvolle oefencampagne achter de rug met 1 nederlaag en 4 overwinningen en in het totaal 20 doelpunten voor en 7 doelpunten tegen.

  • Bevelanders – MZC – 1-7
  • MZC – Zeelandia Middelburg – 6-1
  • Walcheren – MZC – 3-4
  • Kruisland – MZC – 2-0
  • MZC – Terneuzense Boys 3-0

MZC mist morgen nog wel wat spelers door o.a. blessures, maar dat was afgelopen dinsdag ook het geval en toen speelde de ploeg van Harro Hazelaar toch zeer verdienstelijk tegen Terneuzense Boys. Hopelijk kan de selectie die vorm en manier van spelen ook voortzetten tegen DOSKO.

De aftrap zal morgen om 17.00 uur zijn op Sportpark Den Hogen Blok en de wedstrijd zal onder leiding van de heer R.S. Kenson staan. Voorafgaand aan de wedstrijd zal de eerste selectie een sportmaaltijd krijgen welke mede mogelijk is gemaakt door Uw Slager Ornée Bolier uit Zierikzee.