Oproep aan alle leden en vrijwilligers

Beste Leden en vrijwilligers,

Om ervoor te zorgen dat de velden bespeelbaar blijven, wordt er iedere week gemaaid en ander veldonderhoud uitgevoerd. Dit vindt overdag plaats, zodat op de avonden de velden weer beschikbaar zijn.

Maar….. blijkbaar moet de ene groep vrijwilligers opruimen wat de andere groep vrijwilligers en leden nalaten te doen. Zo zijn er nog diverse trainingsgroepen en -teams die het nog steeds niet nodig vinden de doeltjes na afloop van wedstrijd of training op de daarvoor speciaal aangelegde plaatsen terug te zetten. Met als gevolg dat de onderhoudsploeg de rommel van een ander moet opruimen voordat ze zelf aan het werk kunnen. Dit is niet nodig. Zoals in de regels staat aangegeven, dienen we na het trainen de velden opgeruimd te hebben en netjes achter te laten.

Help ons het sportpark schoon en opgeruimd te houden, dat kun je niet alleen maar het begint wel bij jezelf.

Alvast bedankt voor de moeite.

Bestuur MZC’11