Afspraak maken voor een teamfoto

Net als afgelopen seizoen, worden ook dit seizoen weer teamfoto’s gemaakt door de inmiddels welbekende ‘huisfotograaf’ Kees Bin. Kees heeft speciaal hiervoor ruimte gereserveerd op enkele data en heeft tot uiterlijk 14 oktober de tijd om de foto’s te maken alvorens de MZC-presentatiegids seizoen 2023/’24 naar de drukker gaat.

Jammer genoeg hebben welgeteld 24 teams nog niets van zich laten horen sinds het begin van het seizoen.

Dus bij deze de laatste oproep om een afspraak te maken met Kees voor jullie teamfoto’s. Dit kan middels een bericht naar 06-51286395. Geen afspraak maken, is geen teamfoto op jullie teampagina (website/presentatiegids) maar onderstaande foto. En dat zou zonde zijn. Toch?

(Het team hoeft niet perse compleet te zijn, de ervaring leert dat dit toch maar zelden het geval is).